Sari la continut

Pardoseala din baie, un fel de ”Semnatura” a casei

Pardoseala din baie e ca un fel de semnatura a casei, indiferent dacă e vorba despre o baie principala mai mare sau o baie mai mica de serviciu. Placarea pardoselii este cea...

Pardoseala din baie e ca un fel de semnatura a casei, indiferent dacă e vorba despre o baie principala mai mare sau o baie mai mica de serviciu. Placarea pardoselii este cea care da tonul intregii camere de baie, baie pe care ne-o dorim frumoasa, eleganta, sigura dar si usor de curatat.

ambient baie moderna

Costurile de renovare ale bailor pot fi destul de mari, astfel incat majoritatea dintre noi nu-si reamenajeaza atat de des baile. Asadar, cu atat mai important este sa puneti o gresie care va place foarte mult, pe care o iubiti si care va rezista la testul timpului.

Una dintre cele mai pregnante tendinte din 2021 in placarea pardoselilor, inclusiv a celor din bai, este gresia tip parchet sau parchetul ceramic – cum se mai numeste, gresie ce imita cat mai fidel lemnul natural. Si asta datorita tehnologiei moderne de printare cu inkjet a placilor de gresie.

Cele mai populare nuante par a fi gri deschis si alb, precum si alte tonuri reci. Unul dintre lucrurile minunate ale gresiei tip parchet este ca placile incep cu o bază alba, deci este mult mai usor să obtii un aspect „spalat” gri sau alb față de ceea ce ai obține cu un lemn de esență real. Ironic, nu?

ambient baie faianta verde

Un alt avantaj ale acestor plăci este că sunt mult mai usor de curatat. 

Va asteptam sa ne contactati, pentru cele mai inspirate idei de amenajare!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata..

Suntem activi și pe Instagram. Vizitează pagina noastră pentru a te inspira... Ne poți da și un FOLLOW.

Cos de cumparaturi

Cosul tau de cumparaturi este gol

Cumpara acum

Selecteaza optiuni