DESPRE NOI

INTERIOR DECOR - inspirăm visuri, construim realități

Bine ați venit la Interior Decor, magazinul online de încredere specializat în produse pentru amenajări interioare. Ne-am dedicat să oferim clienților noștri o gamă variată și de înaltă calitate de produse, inclusiv gresie, faianță, parchet, plinte duropolimer, cornișe polistiren și duropolimer, sanitare, piatră și cărămidă decorativă.


La Interior Decor, ne-am propus să devenim partenerul dumneavoastră de încredere în crearea și transformarea spațiilor interioare în adevărate opere de artă. Suntem pasionați de designul interior și suntem dedicați să vă oferim soluții inovatoare și inspirație pentru proiectele dumneavoastră.

De ce să alegeți Interior Decor:

1. Selecție vastă de produse: Ne mândrim cu o gamă variată de produse de înaltă calitate pentru a vă satisface toate nevoile de amenajare interioară. De la gresie și faianță pentru podele și pereți, la parchet elegant, plinte duropolimer, cornișe polistiren și duropolimer, precum și sanitare de calitate, avem tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă transforma casa într-un spațiu personalizat și frumos.

2. Calitate superioară: Ne asigurăm că toate produsele noastre sunt selectate cu grijă pentru a vă oferi cea mai bună calitate. Lucrăm cu furnizori de încredere și colaborăm cu branduri cunoscute pentru a vă oferi produse durabile, rezistente și estetice.

3. Expertiză și consultanță:
Echipa noastră de experți în design interior și consultanți specializați vă stă la dispoziție pentru a vă oferi asistență și sfaturi în alegerea produselor potrivite pentru proiectele dumneavoastră. Ne dorim să vă ajutăm să luați decizii informate și să vă inspirăm în procesul de amenajare.

4. Magazin online ușor de utilizat: Vă oferim o experiență de cumpărături online convenabilă și plăcută. Navigarea pe site-ul nostru este simplă și intuitivă, iar procesul de comandă este rapid și sigur. Vă punem la dispoziție descrieri detaliate ale produselor, imagini de înaltă calitate și opțiuni multiple pentru a vă ajuta să găsiți produsele perfecte pentru nevoile dumneavoastră.

5. Serviciu de livrare prompt și profesionist: Ne străduim să vă oferim o experiență de livrare fără probleme. Colaborăm cu parteneri de încredere în logistică pentru a vă asigura că produsele dumneavoastră ajung în siguranță și la timp la ușa dumneavoastră.

La Interior Decor, ne dorim să vă ajutăm să transformați visurile dumneavoastră de design interior în realitate. Vă invităm să explorați gama noastră de produse și să vă bucurați de o experiență de cumpărături deosebită. Echipa noastră dedicată vă stă la dispoziție pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră și a vă oferi suport în orice fel de proiecte aveți în vedere. Alăturați-vă nouă în călătoria spre un interior frumos și inspirat!

  • gresie tip lemn, marmură, piatră de dimensiuni 60*60, 75*75, 80*80, 60*120, 120*120, 120*240;
  • faianță 20*60, 30*60, 30*90, 40*120 și alte dimensiuni;
  • gresie tip parchet de diferite nuanțe și dimensiuni;
  • gresie exterior pentru terasă și balcoane;
  • parchet laminat, parchet stratificat, parchet încălzire pardoseală, parchet aquastop;
  • parchet 8mm, 10mm, 12mm și 14mm; accesorii parchet; faianță mari dimensiuni, decor faianță;
  • plinte și profile decorative din polistiren, poliuretan și duropolimer;
  • cărămidă și piatră decorativă.
*REDUCERI REALE*
*LIVRARE PROMPTA*
*CALITATE LA TOATE PRODUSELE*
*PESTE 12 ANI DE EXPERIENTA IN DOMENIU*
*REDUCERI REALE*
*LIVRARE PROMPTA*
*CALITATE LA TOATE PRODUSELE*
*PESTE 12 ANI DE EXPERIENTA IN DOMENIU*
*REDUCERI REALE*
*LIVRARE PROMPTA*
*CALITATE LA TOATE PRODUSELE*
*PESTE 12 ANI DE EXPERIENTA IN DOMENIU*
CALITATE PREMIUM

Oferim produse de calitate și autentice pentru ca tu să te bucuri multă vreme de ele.

LIVRARE GRATUITĂ

Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 1.000 RON pentru plinte, cornișe și brâuri.

SALVEZI TIMP SI BANI

Alege online produsele noastre. Le vom livra la tine acasă pentru ca tu doar să te bucuri de ele.

CONSULTANTA GRATUITA

Contactează-ne telefonic la 0731 93 94 95 sau prin WhatsApp la acelasi număr.

Suntem activi și pe Instagram. Vizitează pagina noastră pentru a te inspira... Ne poți da și un FOLLOW.